Om Lödde Motion


Lödde Motion grundades 1979 av ett antal motions entusiaster som samlades till regelbundna gemensamma motionsrunder i sandskogen och dess omgivning. I början bestod verksamheten endast av motionslöpning och skidåkning med Maratonlopp och Vasalopp som mål. Ganska snart kom Motionsgymnastiken med på programmet.

Vi är en kommunal förening som jobbar ideellt för ett friskare och bättre samhälle. Motion är bra för både den fysiska och psykiska hälsan, fyller även en social funktion då vi tränar tillsammans. Hos oss vill vi att du ska trivas och känna dig som en i gänget. Våra pass ligger på en nivå som passar alla, ung som gammal.
Vi har välutbildade och kompetenta ledare. Våra ledare är utbildade av Svenska Gymnastikförbundet.

Som alternativ till ledarledd vuxenmotion finns även motionsslingan. Genom medlemskap i motionsslingan får man tillgång till klubbstugan nere vid sligan. I klubbstugan kan du träffa nära och kära för att umgås och basta. Du får också mot en tilläggsavgift av 10:-/gång tillgång till styrketräningsutrustning.

Intresserade av att deltaga i Vasaloppet?
Lödde Motion är anslutet till Skånes Idrottsförbund och Svenska Skidförbundet.
Inom klubben finns stor erfarenhet av långlopp som maraton, Vasaloppet och Vätternrundan.
Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet till våra nya medlemmar både vad det gäller träning och genomförande av loppen.


Klicka här för att ladda ner Policydokument